Előző termék
Lénárt Gitta ÉLŐ ÉDESSÉGEK KÖNYVE - LÚGOSÍTÁS TERMÉSZETESEN
Lénárt Gitta ÉLŐ ÉDESSÉGEK KÖNYVE - LÚGOSÍTÁS TERMÉSZETESEN
2 183 Ft-tól
Következő termék
Pap Judit Ezerízű vegán konyha
Pap Judit Ezerízű vegán konyha
2 687 Ft-tól
Fornády Elemér - A borkezelés mestersége gasztronómia
TOP 4
1 kép

Fornády Elemér - A borkezelés mestersége

4 187 Ft-tól
ÁRFIGYELÉS
A MAGYAR BORÁSZAT szakirodalma az 1920-30-as években igen örvendetes fellendülést mutatott. A legutóbbi időkben azonban nem rendelkezett olyan szakkönyvvel, amely a borral bármilyen vonatkozásban foglalkozóknak igényeit ki tudná elégíteni. Pettenkoffer Sándor tanítómesterünk korszakalkotó borászati munkái mind elfogytak. A könyv kiadásával nemcsak az volt a cél, hogy mindazok, akik a borral bármilyen vonatkozásban vannak és a borászati ismeretekben tájékozódni
Hirdetés
Tartózkodási helyed:
Hirdetés

Fornády Elemér - A borkezelés mestersége gasztronómia árgrafikon

Árfigyelés